a Hortobágyi Nemzeti Park területén

Tisza-parti Vendégházak

A két közvetlen Tisza-parti vendégház Szolnoktól tizenöt percre, Budapesttől pedig az M4-es autóúton mindössze egy órára található.
Szeretettel várunk a TiszapartOn

Hangulatos Tisza-parti Nyaralók

Jelenleg két Tisza-parti vendégház található a családi birtokon, melyek közvetlenül a vízpart mellett találhatók. Szálláshelyeink ideálisak mindazon vendégek számára, akik szórakozásra, pihenésre és vízparti élményekre vágynak. A két nyaraló összesen 9 fő befogadására alkalmas, de nagyobb társaságok számára lakóautó- és sátorhelyeket biztosítunk.

Két különálló nyaraló

A Tisza-parti vendégházakhoz saját telek, parkoló és nyársaló is tartozik. Mindkét nyaraló ideális 4-4 fő befogadására, azonban a Casa Noma házunkban pótágy is kérhető, ha szükséges.

Együtt is bérelhető

Amennyiben a foglalási rendszerünkben mindkét vendégháznál elérhetőek az időpontok, lehetőség van mindkét ház együttes bérlésére is. Azonban javasolt alaposan ellenőrizni a foglalás előtt, hogy mindkét ház garantáltan rendelkezésre áll-e.

Sátor & Lakóautóhelyek

Ha nagyobb társaság érkezik, akkor lehetőség van sátorral és lakóautóval is megszállni a kertben erre kijelölt területen.

Privát stég

A két közvetlenTisza-parti vendégházhoz egy közös stég is tartozik, amely méretéből adódóan ideális helyet biztosít horgászoknak, fürdőzőknek és napozóknak egyaránt.

Kutyabarát szállás

Mindkét vendégháznak van fedett terasza, ahol kényelmesen elfér 2-3 kutya. Szeretjük az állatokat, és örömmel is fogadunk őket.

Közvetlen Vízparti Nyaralók Szolnok mellett

Közvetlen Tisza-parti Vendégház Foglalása

Egymásért, önmagunkért.

Szabadprogramok a szálláshelyeken

Menj gyalog, biciklivel, autóval vagy hajóval...

Látnivalók a közelben

Szent Márton templom

Szent Márton templom

Tiszapüspöki falu templomtornya már messziről látszik. A templomban rendszeres vasárnapi szentmise van 8:30-kor.
Tiszapüspöki Szabadstrand

Tiszapüspöki Szabadstrand

Gyalog 15, biciklivel 10, autóval és hajóval 5, vízen csorogva 30 perc a térség legnagyobb homokos szabadstrandja. A büfében finom ételek és italok várják a strandolókat.
Dobai Szabadstrand

Dobai Szabadstrand

A hajóval megközelíthető szabadstrand igazi paradicsomi lét a strandolók számára. Szeretne csónakkal fürdeni menni? Katt a részletekért.
Törökszentmiklósi Gyógyvízű Strandfürdő

Törökszentmiklósi Gyógyvízű Strandfürdő

A strandfürdő tizenöt perc autóútra található, ahol gyógyvíz, úszómedence és gyerekmedencék várják a vendégeket.
Translate