Kapcsolat

Kb. 5 perc alatt elvégezhető

Percrekész online foglalási rendszerünk van

Mivel a foglalás minden esetben online történik, ezért ha ezzel kapcsolatban szeretnél kérdezni, mindenekelőtt nézd meg a foglalási oldalt. Kattints itt alul a ház nevére és már látod is a szabad időpontokat.
Leggyakrabban ezekre lehetsz még kíváncsi
Ha mégis marad megválaszolatlan kérdés, akkor görgess kicsit lentebb. Ott tudsz levelet is írni nekünk!

Bár saját kutunk és víztisztító berendezésünk van, azonban ez nem minősül ivóvíznek. Ezért elegendő ivóvizet mindenképp hozz magaddal. A háztól egyébként 1 km-re található egy működő, ivóvizet adó kút is, tehát nincs gond, ha erről elfeledkeznél.

A konyhában mindig van: vízforraló, hűtő, mikrohullámú sütő, elektromos főzőlap és sütő. 

A fürdőben mindig van: friss törülköző, hajszárító és wc papír.

A szobában mindig van: friss ágynemű, pléd és ágytakaró.

Szokás szerint délután 3 órától lehet elfoglalni a szállást. Ha az előtte való nap nem volt szálló vendég, és a takarítást hamarabb meg tudjuk oldani, akkor igény esetén lehet korábban is jönni 1-2 órával, de ezt csak az előtte való napon vagy aznap tudjuk megmondani.

Szokás szerint délelőtt 10 órakor van check out. Ha aznapra azonban nincsen következő szálló vendég, akkor a takarítást későbbre is tudjuk tolni, így igény esetén lehet tovább maradni 1-2 órával, de ezt is csak az előtte való napon tudjuk megmondani.

Igen, szeretjük a kutyusokat, 2-3 kutya a teraszon el is fér, pénzt sem kérünk pluszban érte. Kerítés azonban nincsen (4000nm2-es a telek), ezért mindig a gazdira bízzuk, hogy az eb tudja-e majd kezelni a természet adta szabadságot. Vannak szomszédkutyák is, és a ház előtt halad egy út, ezekre mindenképpen felelősségteljesen oda kell figyelni. 

Vendégeink pozitív visszajelzései alapján egyelőre nem raktunk wifi-t a házba, aminek idáig mindenki különösen örült. Ha mégis dolgozni vagy filmezni szeretnél, a tapasztalatok azt mutatják, hogy a Telekomos mobilnet az, ami tökéletesen fogható az erdőben. 

Lépjünk kapcsolatba!

Egyéb kérdéseddel vagy ötleteddel is kereshetsz minket

Térkép

TiszapartOn Szálláshely

Email

kapcsolat@tiszaparton.hu

Telefon

+36304564741

Email

Levelet küldenél?

Szívesen fogadjuk a kérdéseket és az egyedi ötleteket. Leveledre pedig legfeljebb két napon belül válaszolunk is.

    A Hortobágyi Nemzeti Park területén

    Örömmel várunk a TiszapartOn

    Budapesttől 1 óra, Debrecentől 1,5 óra az M4-es autóút Tiszapüspöki kijárata
    Translate