a Hortobágyi Nemzeti Park területén

Tisza-parti Szállások

A két közvetlen Tisza-parti szállás Szolnoktól tizenöt percre, Budapesttől pedig az M4-es autóúton mindössze egy órára található.
Légkondicionált

Hangulatos Vízparti Nyaralók

A családi birtokon jelenleg két közvetlen Tisza-parti szállás fogadja a szórakozásra, pihenésre és vízparti élményekre vágyó vendégeket. A két nyaraló pótággyal együtt 9 fő befogadására ideális, de nagyobb társaság esetén rendelkezésre áll egy 4 személyes jurtasátor is a kertben.

Két különálló nyaraló

Mindkét Tisza-parti szálláshoz saját telek, parkoló és nyársaló tartozik. A nyaralók 4-4 fő befogadására ideálisak, de a Casa Noma házunkba pótágy is kérhető.

Együtt is bérelhető

Ha a foglalási rendszerünkben mindkét szállásnál szabadok az időpontok, úgy a két ház együtt is bérelhető. Foglalás előtt érdemes jól megnézni, hogy biztosan elérhetők-e a házak.

Jurtasátor

Nagyobb társaság esetén a kertben jurtasátorban tudunk 4 fő számára extra alvóhelyet kínálni. Vadonatúj kényelmes matracok és erdőre nyíló kilátás várja a vendégeket.

Privát stég

A két közvetlen Tisza-parti szálláshoz egy közös stég tartozik, ami méretéből adódóan ideális horgászok, fürdőzők és napozók számára egyaránt.

Kutyabarát szállás

Mindkét nyaralónak fedett terasza van, ahol 2-2 kutya kényelmesen elfér. Szeretjük és szívesen is látjuk az állatokat.

Közvetlen Vízparti Nyaralók Szolnok mellett

Tisza-parti Szállások Foglalása

(Átmenetileg csak a Casa Nova ház foglalható)
Egymásért, önmagunkért.

Szabadprogramok a szálláshelyeken

Menj gyalog, biciklivel, autóval vagy hajóval...

Látnivalók a közelben

15 perc autóútra

Látnivalók Szolnokon

Translate