A Hortobágyi Nemzeti Park területén

Novák Családi Birtok

Egymásért, önmagunkért.
Ki a Tisza vízét issza

120 év történelem a TiszapartOn

1904 - Ükapánk gyökeret ver

Kenyeres József ükapánk a Tisza szabályozását követően tulajondba vett több mint 200 hold földet, ahol eleinte szőlőt termelt, majd vesszővel és fonott kosarakkal kereskedett a Tiszán. Sokat dolgozott, és szegény volt, mint a templom egere, a Tisza folyó és a Föld szeretete azonban kétség kívüli volt! Ő vert először gyökeret itt a TiszapartOn.

1966 - A szakadás éve

A mezőgazdasági földekből hivatalosan is zártkertek lesznek. A család döntése alapján a földek java része szétosztásra, eladásra és elajándékozásra kerül. Így egyetlen kicsinyke telek marad tulajdonban, melyet nagyapánk gondosan nevel, mi több, saját kezűleg téglaházat épít rá. Ez a Remény szimbóluma marad szétdarabolt családunk történetében. Itt nyaralunk minden nyáron, itt játszunk fogócskát a kertben, itt tanulunk meg fejest ugrani a Tiszába, itt érezzük magunkat igazán otthon....

2022 - Ki a Tisza vízét issza...

Egészen addig, míg a téglaház teljes egészében felújításra kerül, és hála egykori szomszédainknak a mellettünk lévő telket, s a rajta lévő nomád faházat megvásárolhatjuk. Bár szétszórodtunk a nagyvilágban, megtanultunk idegennyelveket és világpolgárokká váltunk, mégis keresve saját gyökereinket visszatérünk oda, ahonnan elindultunk. Ahogy a mondás tartja: Ki a Tisza vízét issza, annak szíve vágyik vissza...

2023 - Az alapítás éve

Felfedezzük magunkban azt az erőt és lehetőséget, amivel környezetünket is szolgálni tudjuk. Nyújtson feledhetetlen élményeket ez a hely családunk, barátaink és azok számára, akik békére, csendre, szórakozásra, és felüdülésre vágynak itt, a TiszapartOn.

...

Hitvallásunk:

Nyíltsággal és elfogadással. Egymásért, önmagunkért.

Kik vagyunk?

Tisza-parti Szálláshely & Közösségi Tér az Alföld Szívében

Baráti és családos élményprogramokat kínálunk a nyárra. Ajánljuk a szórakozni és pihenni vágyóknak egyaránt.

Beszélt nyelvek

Magyar - English - Deutsch - Español - Português

Szívvel - lélekkel

Küldetésünk egy olyan közösségi tér létrehozása, ahová nyugodt szívvel és lélekkel térhetnek vissza vendégeink a 21. század okozta fizikai-szellemi robotolásból.

phone

Kérdésével és ötletével keressen minket bizalommal!

Hétfő - Vasárnap: 9:00 - 20:00

Szeretettel várunk a TiszapartOn!

Vízparti Nyaralók & Nyári élményprogramok

Házigazdák

Szeretettel várjuk a TiszapartOn

Novák Edvin
🇭🇺 🇩🇪 🇬🇧

performer, masszőr

Novák Zsombor Péter
🇭🇺 🇩🇪 🇬🇧 🇪🇸 🇧🇷

közösségszervező, coach

Tiszavirágzás Túra

Csónakázás & Fürdőzés

Horgászás Tanítás

Élő Tiszai Horgászás

Tantramasszázs

Svédmasszázs

Önismereti Túra

Coaching

Casa Nova Vendégház
közvetlen vízparti szállás
Miket lehet csinálni még a TiszapartOn?

Nagyszerű vízparti események & nyári programok

Kiadó Tisza-parti Szállások

A két közvetlen vízparti ház pótággyal együtt 9 fő befogadására alkalmas. Ezen felül sátorral és lakóautóval is meg lehet szállni a TiszapartOn.

Nyári Események & Előadások

Tematikus workshopok, elvonulások és izgalmas előadók várnak a TiszapartOn. Fókuszban a test és lélek kapcsolata. Egymásért, önmagunkért.

Nyári Élményprogramok

Masszázs, jóga, csónakázás, önismereti séta, coaching. Ajánljuk családosoknak, pároknak és baráti társaságoknak egyaránt.
Translate