Szeretettel várunk a TiszapartOn

Foglalás

Önismereti Túra

Fix ár

20.000Ft

Max létszám

2

Leírás

Leírás

Ez egy néhány órás, de szellemileg annál fókuszáltabb önismereti túra a Hortobányi Nemzeti Park tájvédelmi területén. Bal után a jobb, jobb után a bal, közben pedig professzionális coaching technikákat alkalmazunk, és így képessé válsz az általad kijelölt utat még tisztábban látni, a felesleges terheket elengedni, új irányt venni vagy éppen a kitartáshoz erőt gyűjteni.

 

Mi a coaching?

Bár a coaching kultúrája Magyarországon még gyerekcipőben jár, a műfaj annyira kreatív és formabontó, hogy a legsikeresebb vállalkozók, sportolók, politikusok, fejlődni és önmagukat megváltani vágyók mind a coaching hatékony eszközeihez nyúlnak.

A mentális egészségünk ápolása ma még mindig cikinek számít Magyarországon, de ez a műfaj felülírja a régi szabályokat. A coaching egy olyan kreatív játszótér, ahol csak nyerhetünk.

 

Az Önismereti Túra  Várható hatásai

Az önismereti célú séta fizikailag könnyedén teljesíthető, mégis a mozgás, az erdő és a gyakorlatok hatására pontosan azt kapod, amire éppen a leginkább szükséged van. A visszajelzések alapján felér 2-3 coaching ülés erejével.

 

Önismereti Túra Egyéneknek

Teljes fókusz és figyelem egyetlen kiválasztott területre. És nem csak beszélünk az adott problémáról-kihívásról-célról, hanem körbe is járjuk. Ketten, vezetve, de a teljes szabadságnak és a természetnek átadva ezt a 3 órát, hogy a végére azt mondhassuk: valóban tettünk egy komoly lépést önmagunk felé.

Önismeret Túra Pároknak / Kiscsoportnak

A túra kiváló csapatépítő lehetőség is, legyen szó magánéleti kapcsolatról (szülő – gyermek, párok, barátok) vagy üzleti kapcsolatról (munkaadó – munkavállaló, üzlettársak). A túra olyan szimbolikus döntéseken és játékokon alapszik, hogy egy adott probléma, kihívás vagy az elérni kívánt célhoz szükséges támogatás mind górcső alá kerülnek, miközben fizikailag is szó szerint előre haladnak a résztvevők.

 

Tapasztalt Túravezetővel

Berlinből indultam útnak 2020. június 1-jén azzal a céllal, hogy szülővárosomba (Szolnokra), onnan pedig felmenőim otthonába, Tiszapüspökibe sétáljak haza.

A több mint 1300 km-es vándorutat a szorongással és hangulatzavarral küzdő embertársaim javára ajánlottam fel. Mivel magam is pánikbetegséggel küzdöttem, tudom, hogy gyakran lehetetlennek tűnik megtenni az első lépést a lelki békénk felé, de hiszem – sőt tapasztalom -, hogy a természetben töltött aktív idő felér a legjobb terápiák egyikével.

 

Tapasztalt Coach-csal

Hivatalos Life Coach végzettségemet felnőttképzés keretein belül végeztem el 2021-ben. Azóta rendszeresen vezetek coaching folyamatokat, szakmailag pedig folyamatosan képzem magam.
Ügyfeleim akár az üzleti, akár magánéleti kérdésekkel fordulhatnak hozzám, hiszen az elakadások és kihívások forrása legtöbbször belülről fakad, ezeknek a falaknak a legyőzéséhez pedig a coaching kreatív eszköztára tökéletes lehetőségnek bizonyul.

Foglalási adatok

Megosztását hálásan köszönjük

Köszönjük!

Vendégeink visszajelzései

KIVÁLÓ
11 vélemény:
Krisztián Gazsó
Krisztián Gazsó
2023.07.06.
Cozy holiday let connecting with nature, great place to detach yourself from the world, switch off and find ways to tune in to the present moment. The bank is just a few steps from the houses thus you can enjoy nice fresh breeze coming from the river.
Elena Knorr
Elena Knorr
2023.07.05.
Das Ferienhaus ist in einem wunderschönen Naturschutzgebiet gelegen. Ist man zur richtigen Zeit dort, kann man am dazugehörigen Steg das Naturwunder Tiszavirág hautnah erleben. Der Ort lädt zum Entspannen und Erholen ein. Auf jeden Fall empfehlenswert !
azer HALLABI
azer HALLABI
2023.06.19.
We spent a weekend there and it was amazing place with really good and positive vibes. Hospitality 5 stars, location 5 stars. Good for winter and summer. Very spacious garden. I recommend to everyone 🙏
Mike Csaba
Mike Csaba
2023.06.05.
Csak ajánlani tudom! Fantasztikus hely, nyugalomban piheni, kirándulni, pecázni, stb. Van lehetőség sok mindenre! A tulajdonos oltári jó arc! 😉
Péter Papp
Péter Papp
2023.05.23.
A nyaraló az üdülőövezet faluhoz közelebb eső részén, egy gyönyörű ligetben található, a természet ölelésében. A házhoz egy nagyon szépen rendezett kert tartozik bográcsozási lehetőséggel, illetve pár lépésre egy teljesen privát stéget is találunk a Tiszához, ahol csobbanni, napozni lehet. A ház belül tágas, alul a terasz, egy nagy nappali-konyha, fürdőszoba, az emeleten pedig két különálló kis hálószoba található. A hely tökéletes mindazok számára, akik teljes szabadságra és nyugalomra vágynak a természet szívében, és különösen ideális kisebb baráti társaságok részére is. Mindenkinek ajánlom!
Petra Bakai
Petra Bakai
2023.05.23.
A legjobb kutyabarát hely a környéken, eszméletlen jót játszottak a kutyáink a több hektáros területen. Mindemellett a tiszta és otthonos házikó remek lehetőség a pihenésre.
Rácz Milán
Rácz Milán
2023.05.23.
Nagyon nyugodt hangulatos, közel Szolnokhoz, igazán remek nyári programok vannak. Csak ajánlani tudom 🤩
Márton Kertész
Márton Kertész
2023.05.21.
Amennyiben Te is szeretsz a természetben lenni, s a város zajától elvonulni, akkor ez a neked való hely, mindössze 1 órára Budapesttől! A tökéletes spot a kikapcsolódásra, ahol mindig adódik alkalmam testileg-lelkileg feltöltődni és visszatérni önmagamhoz. Csend, a fák susogása, madárcsicsergés, az élő Tiszában mártózás, bográcsozás, csillagnézés, szabadtéri játékok, jóga, zene, minden adott. A tulajok kedves és lelkiismeretes vendéglátók, akik generációk óta gondozzák a házat és környezetét, hogy egy környezetvédelmi területen egy fenntartható, minden igényt kielégítő helyszínt biztosítsanak családosok/baráti társaságok számára. Köszönök mindent fiúk, csak így tovább!
Judit Palatinus
Judit Palatinus
2023.05.09.
The most beautiful and peaceful place by Tisza River. Not too far from the city, but far enough to enjoy the nature in peace. Love it, would visit it anytime again.
Translate